Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Passió Medieval de Cervera, en caixes

L’escenificació de la Passió Medieval, cancel·lada l’any passat a deu dies vista de l’estrena per la pandèmia, tampoc s’escenificarà aquest any 2021.

DIMECRES 17 MARÇ 2021

Les dates previstes eren aquests propers divendres 19 i dissabte 20 de març, però ni l’associació ni l’equip artístic van preveure en cap moment la possibilitat de representar-la aquest any per es restriccions de públic, aforament, i distàncies de seguretat i mascareta entre els actors i actrius.

Així doncs, en comptes del muntatge de l’escenografia, el que s’ha fet recentment és emmagatzemar part del material en unes caixes ignífugues cedides pel Museu de Lleida, per tal que tots els elements i vestuaris es puguin conservar de la millor manera possible, a l’espera que algun dia aquesta escenificació pugui ser, de nou, una realitat.
L’únic element que es pot contemplar és el Crist articulat de la Passió Medieval que està exposat a l’església de Santa Maria de Cervera.

Ara per ara és força improbable que la Passió Medieval es torni a representar, però l’associació i equip artístic segueixen actius amb altres línies de treball i recerca de finançament.


Informació i imatge aportat per la Passió Medieval de Cervera.
Cervera, 17 de març de 2021.