Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local s’adhereix al programa Re-Uniform de reciclatge d’uniformes

La Paeria de Cervera ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Insigna per a l’adhesió al programa Re-Uniform, que preveu la recollida i el posterior reciclatge de les peces velles dels uniformes de la Policia Local.

Presentació de la nova iniciativa de la Policia Local de Cervera.
Presentació de la nova iniciativa de la Policia Local de Cervera.

DIJOUS 26 GENER 2023

El programa de devolució Re-Uniform ofereix una nova vida als uniformes vells mitjançant la seva reutilització. El servei consisteix en la recollida dels materials, la seva posterior classificació i la preparació per a un correcte reciclatge basat en les característiques de cada peça.

L’empresa Insigna ha facilitat a la Policia Local de Cervera una caixa contenidor per tal que els agents hi dipositin la roba vella. 

La signatura del conveni de col·laboració i la presentació de la iniciativa ha anat a càrrec del paer en cap, Joan Santacana; el caporal de la Policia Local, Sisco Nogales, i un representat de l’empresa Insigna.

Segons el paer en cap, Joan Santacana, “la finalitat de l’acord és continuar avançant per fer de Cervera una ciutat més sostenible; i en aquest cas concret, per promoure l’economia circular en el sector tèxtil”.