Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La representació de “Kràmpack” iniciarà el 24è Cicle “Apassiona’t”

L’exitosa comèdia “Kràmpack”, de Jordi Sànchez, arriba a Cervera, on es representarà el diumenge 14 de novembre, a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió.

Representació de "Kràmpack".
Representació de "Kràmpack".

DIJOUS 11 NOVEMBRE 2021

És la primera funció del 24è Cicle “Apassiona’t”, la programació d’arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura i que preveu set espectacles entre el novembre del 2021 i el maig del 2022. 

Les entrades es poden comprar el mateix diumenge a la taquilla del Gran Teatre o per Internet a https://www.4tickets.es/GranTeatreCervera/public/janto/
Per afavorir la presència de públic juvenil, al qual s’adreça bàsicament l’obra, les entrades per als menors de 18 anys costen només 11 euros.

“Kràmpack”, creada l’any 1994, fou el debut com a dramaturg de l’actor Jordi Sànchez, cocreador de la sèrie “Plats bruts”. Va ser una comèdia d’èxit que es va representar durant cinc anys. Després de més de 20 anys ha tornat a la cartellera, dirigida per Pep Anton Gómez i protagonitzada per Jaume Casals, Lídia Casanova, Àlex Ferré i Mikel Iglesias.

 

24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t” 

El Cicle inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical, el concert de Barcelona Gòspel Messengers, cor que ha estat capaç de convertir el gòspel en un fenomen de masses a Catalunya.

Totes les representacions teatrals són de companyies professionals i a càrrec de reconegudes actrius i actors, entre els quals el cerverí Ferran Orobitg, que portarà al Cicle la seva creació “Fragile”, un espectacle basat en la seva experiència personal.

Els espectacles es podran veure al Gran Teatre de la Passió (6 funcions) i al Teatre Casal (1), que recuperen el 100% de l’aforament, i encara mantenen protocols sanitaris com l’ús obligatori de mascareta i de gel hidroalcohòlic a l’entrada.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, “el Cicle presenta una programació variada i de molt nivell, que tracta temes actuals i transcendents de la nostra societat, amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic.”

 

Venda d’abonaments 

El preu de l’abonament de tota la temporada és de 82€ (*exceptuant dues obres). La venda d’abonaments i de localitats de cada una de les obres es fa per Internet a Internet a https://www.4tickets.es/GranTeatreCervera/public/janto/.

També es podran comprar entrades a les taquilles del Gran Teatre de la Passió i al Teatre del Casal dues hores abans de l’espectacle. Hi ha espectacles en els quals la venda d’entrades té un funcionament diferent, com és el cas de “53 diumenges” i “Ovelles”.

Per incentivar l’assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s’apliquen a grups, joves de menys de 18 anys, persones en situació d’atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys.  

Podeu obtenir més informació al correu electrònic cultura@cerverapaeria.cat o al telèfon 973 53 00 25.

 

Funcions

KRÀMPACK
Comèdia d’èxit de Jordi Sánchez. El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions. Necessiten, per tant, una persona més: la Berta. Quin problema hi ha? La Berta és l’ex del Pau, i al Xavi i al José Luis els hi agrada. Tot i això, el Xavi i el Pau no s’estan de fer un Kràmpack de tant en tant. Només per passar-s’ho bé. De bon rotllo. Rotllo amic. No va de sexe, ni va d’amor.... Oi que no? 
Autoria: Jordi Sánchez
Direcció: Pep Anton Gómez. Intèrprets: Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals, Lídia Casanova
Durada: 80 minuts. 

BARCELONA GOSPEL MESSENGERS
Una oportunitat per viatjar des dels clàssics del gòspel fins als grans èxits pop dels darrers 40 anys, i tot de la mà d’un dels grups emblemàtics del gènere.
Direcció i autoria: Ramon Escalé
Baix: Isaac Coll Bateria: Andreu Moreno
Durada: 80 minuts. 

VIDA DE PEIX ... sense espines!
Amb un llenguatge directe i natural, irònic i divertit, dues dones, la Marcia i la Llúcia, conversen en una sala d’espera d’una consulta qualsevol. Aquestes converses, que aparentment són per passar l’estona, van derivant cap a situacions més complexes. Són converses surrealistes i, de vegades, reals com la vida mateixa: la vida de la Marcia i la Llúcia.
Autoria: Mercè Comes i Rosa Andreu
Direcció: Mercè Comes
Intèrprets: Mercè Comes i Rosa Andreu Durada: 90 minuts.

FRAGILE
És una història basada en l’experiència personal explicada com a metàfora per arribar a l’experiència de moltes persones que han viscut el càncer de prop, ja sigui en primera persona o a través d’un familiar o amic, i aquelles que la tindran en un futur... Una història paradoxal i estranya sobre la fragilitat de la condició humana. Un passatge poètic, metafòric, mitològic, a través del relat i la representació de dos móns: el món exterior ( el cos, el visible, la malaltia...) i el món interior (la lluita per l’equilibri i la supervivència...).
Autoria i intèrpret: Ferran Orobitg
Durada: 60 minuts. 

53 DIUMENGES
Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que…
Direcció i autoria: Cesc Gay
Intèrprets: Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva
Durada: 90 minuts.

OVELLES
El Víctor, l’Alba i l’Arnau, tres germans de Barcelona, es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Però aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfrontaran a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans. Al cap i a la fi, qui està disposat a renunciar a res per un ramat d’ovelles? ‘Ovelles’ reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de reinventar-nos. Perquè, realment, voler és poder?
Dramatúrgia i direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso
Intèrprets: Sara Espígul, Biel Duran i Albert Triola
Durada: 75 minuts. 

XIMPANZÉ
El Marc, un home trans de 42 anys embarassat de vuit mesos, arriba a la consulta de ginecologia, on ha d’aguantar la mirada inquisidora de la resta de pacients. Aquest detonant farà que el Marc ens convidi a conèixer la seva història, tornant a ser aquella nena a qui anomenaven “marimacho”, aquella adolescent que se sentia observada i que odiava els seus pits. Transitarà de nou el moment en què va descobrir quina era la seva identitat real i el veurem en lluita amb si mateix per acceptar-se, alhora que haurà de fer front al distanciament d’un pare que no el comprèn.
Direcció: Núria Florensa i Raül Tortosa
Intèrpret: Isidre Montserrat
Durada: 70 minuts.

Podeu consultar el llibret informatiu del Cicle en aquest enllaç.