Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revista Segarra es modernitza

Segarra, la revista local de Cervera i comarca, presenta una renovació total per intentar pal·liar la pèrdua de subscriptors dels darrers anys i així poder salvar la publicació.

DILLUNS 22 GENER 2024

Si no es reverteix la tendència, la revista, fundada el 1944 i refundada el 1997, podria desaparèixer en els propers anys. És per això que el Consell de Redacció de la capçalera va decidir fer canvis de pes per captar més subscriptors i així garantir la seva continuïtat.

S’ha començat per canviar el format, fent-lo més portable, i el disseny de l’interior i de la capçalera, a més de passar a imprimir-la íntegrament a tot color per fer-la més atractiva als joves, sobretot. També s’ha treballat intensament els darrers mesos per ampliar la cartera de col·laboradors, i buscant-ne també de més joves, amb la idea de renovar-ne els continguts. El primer número completament renovat sortirà aquest gener de 2024.


Campanya de captació de subscriptors

La publicació mensual ha endegat una potent campanya de captació de subscriptors, oferint el primer any gratuït. La subscripció anual val 44 euros si s’ha de rebre a Cervera, 52 si s’ha d’enviar a la resta d’Espanya o bé 83 euros si s’ha d’expedir a l’estranger. El següent gran repte de la revista serà la seva digitalització, un tema en el qual s'està treballant de manera contínua els darrers anys.

Informació i imatge aportat per la revista Segarra.