Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sàlvia, la cooperativa de serveis a la llar de Cervera, comença a caminar

El nou projecte cooperatiu es va presentar, divendres 31 de març, a càrrec del paer en cap, Joan Santacana; la regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, Mireia Brandon, i representants de La Sempre Viva.

Presentació de La Sàlvia, a la Sala de Plens de la Paeria.
Presentació de La Sàlvia, a la Sala de Plens de la Paeria.

DILLUNS 03 ABRIL 2023

La Sàlvia ofereix serveis d’atenció i de cura a les persones i a les llars del municipi de Cervera. Ha nascut com una branca de la cooperativa de cures La Sempre Viva. 

Totes les persones interessades a demanar els serveis de la cooperativa poden contactar-hi a través del telèfon 673 58 48 66 o al correu lasemprevivacooop@gmail.com. També es pot trobar la informació al web www.lasemprevivacures.cat.

De moment s’ha contractat una persona d’origen migrat, membre del grup impulsor de Cervera, que dinamitzarà el projecte i posarà en pràctica la perspectiva antiracista, i tot el que comporta, a l’equip de treball i a la societat en general.

El projecte s’ha creat amb l’objectiu de garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cap tipus de cobertura legal, i a la vegada, també per poder oferir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.

La creació de la cooperativa ha estat impulsada des de la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, amb el suport i assessorament de Ponent Coopera, i compta amb un grup impulsor a Cervera format per persones voluntàries i interessades en els serveis.

La regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, Mireia Brandon, afirma que “em sento molt satisfeta d’haver pogut fer realitat la cooperativa de serveis a Cervera, un projecte en el qual hem treballat molt”.