Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aula d'acordió del Conservatori va participar a la trobada de Balaguer

Al voltant d'un centenar de músics d'arreu del país es van congregar, dissabte 6 de maig al Teatre Municipal de Balaguer, per actuar en públic a l'Acordionada, en què l'aula d'acordió del Conservatori de Música de Cervera també hi fou present.

Acordionada de Balaguer.
Acordionada de Balaguer.

DILLUNS 08 MAIG 2023

L'Acordionada estava destinada a alumnes de les escoles i conservatoris de música, així com a professors i famílies.
El programa d'actes va començar de bon matí amb la recepció dels participants al Casal Lapallavacara, seguit de diversos tallers de SoundPainting per als petits i el d'acordió i electrònica, a càrrec d'Edurne Arizu, per als més grans.
Al migdia hi hagué diversos concerts pels carrers del centre històric, abans del dinar de germanor, al costat del riu Segre.
I a la tarda, els participants van fer assajos per al concert final, que es va realitzar al Teatre Municipal, a les 6 de la tarda, on tots els acordionistes es congregaren de manera conjunta damunt de l'escenari.

Un nou èxit de l'Acordionada, que organitza l'Associació Catalana d'Acordionistes i que enguany ha arribat a la 19a edició.
A més, l'alumna Aran Sala també va tocar al concert final com acordionista solista.


Per altra banda, el passat divendres va tenir lloc la tradicional cantata que organitza el Conservatori al costat de les escoles de primària amb els alumnes de 4t curs. Un total de 150 alumnes van actuar, en dos passis durant al matí, que a més van congregar un nombrós públic per escoltar "Els Músics de Bremen".
El concert estigué dirigit per Núria Mas i tingué l'ajuda de diversos professors del Conservatori.


Informació i imatge aportat pel Conservatori de Cervera.