Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les empreses del CEI Cervera: Europe Dental Lab

Un dels serveis que ofereix el Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera és el suport i la promoció constant dels projectes empresarials que hi estan instal·lats.

DIVENDRES 11 FEBRER 2022

Amb aquesta finalitat s'ha iniciat un cicle de presentacions de les empreses que a data d’avui hi estan instal·lades.

Aquí es presenta l’empresa Europe Dental Lab, ubicada al mòdul 1 del CEI.


Què és Europe Dental Lab?
És una empresa amb molts anys d’experiència al sector de les pròtesis dentals. Va iniciar la seva activitat a Cornellà i el passat estiu es va instal·lar al CEI Cervera per donar un gir al negoci i fer-lo créixer mitjançant innovació i tecnologia, especialment en el sector de la pròtesi dental fixa amb producció CAD/CAM (disseny assistit per ordinador i fabricació per ordinador).

Qui en forma part?
Al capdavant del laboratori hi trobem Juan Muñoz, tècnic de pròtesis amb llarga experiència en el sector, i Marta Muñoz, com a consultora estratègica de negoci. A més, també formen part del projecte Begoña Pozo i Natalia Quintero.

A què es dedica?
Es dedica a la fabricació de pròtesis dentals, concretament estan especialitzats en pròtesis removibles i fixes que venen encarregades per les clíniques. A més, estan focalitzant-se en el desenvolupament i la innovació tecnològica en el sector amb la tecnologia CAD-CAM, evolucionant d’aquesta manera d’un sector que era purament artesà a un negoci del futur, amb les tecnologies 3D.


Més informació:
Telèfon: 653900092.
Correu electrònic: eurodentalbcn@gmail.com