Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats locals decideixen el format de l’Aquelarre de Cervera 2021

La Regidoria de Festes de la Paeria i les entitats locals implicades en l’organització de l’Aquelarre han consensuat el model de la festa d’enguany, que concentrarà les activitats en un únic espai, la plaça de cal Racó, el darrer cap de setmana d’agost.

Les activitats de l'Aquelarre 2021 es faran a la plaça de cal Racó.
Les activitats de l'Aquelarre 2021 es faran a la plaça de cal Racó.

DIVENDRES 04 JUNY 2021

A causa de la pandèmia no es pot celebrar l’Aquelarre com de costum, amb cercaviles, concerts i espectacles multitudinaris, ja que no es poden produir aglomeracions de persones.

El format que s’ha adoptat per la festa d’enguany es va decidir en la reunió del Consell Assessor de l’Aquelarre, que va tenir lloc dijous 3 de juny. El Consell s’ha anat reunint de manera periòdica els darrers mesos i ha valorat diferents propostes.

La proposta que s’ha decidit preveu activitats festives, espectacles i concerts, el divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 d’agost, a la plaça de cal Racó, amb aforament limitat i reserva prèvia. La programació ha estat consensuada amb les entitats i es presentarà properament.

La regidora de Festes, Mireia Brandon, destaca que “el format de la festa i la programació s’ha consensuat sempre amb les entitats”. La intenció de la Paeria és que “hi hagi la màxima participació possible de les entitats locals en la presa de decisions”.