Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'orquestra Andreví del Conservatori de Cervera actua a Palafrugell

El passat cap de setmana l’orquestra Andreví del Conservatori de música de Cervera realitzà una estada d'intercanvi amb el centre musical privat de grau professional l’Energia de Palafrugell.

DILLUNS 04 ABRIL 2022

Quaranta-cinc alumnes de Cervera es desplaçaren a la localitat costanera, on hi hagué temps d’estudi, de lleure i un concert de cloenda.  

Finalment, i després d’aquest temps de pandèmia, on l’activitat musical conjunta es feu del tot inviable, retornen els temps de trobades i convivència.  

El concert final tingué dues parts contrastades, en les quals hi hagué els grups de cada centre, i finalment, l’agrupació conjunta.  

Obrí el concert el conjunt de vent Manel Mañogil de Palafrugell interpretant Spirit Lake Oberture de R. Sheldon i la Dansa hongaresa n. 5 de Brahms, sota la direcció d’Enric Ferrer i Rita Ferrer. El conjunt de corda de Palafrugell els seguí amb Oblivion de Pizaaola i les Danses romaneses de Bartòk sota la direcció d’Alfredo Salcedo.  

L’Orquestra Andreví interpretà l’Elegia per a orquestra de corda de Txaikovski, The Lord of the Rings -The Two towers- de Shore, la popular New York, New York i The Magnificient Seven de Bernstein, dirigits per Carles Gumí.  

Finalment els setanta-cinc joves d’ambdós centres musicals interpretaren How to train your dragon de J. Powell i Mamma Mia sota la direcció d’Enric Ferrer i Carles Gumí.  

Sens dubte, una bona manera de tornar a motivar l’alumnat de grau professional, que el curs vinent rebrà els alumnes de Palafrugell a Cervera.


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).