Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Orquestra Britten del Conservatori de Cervera va actuar a Bellpuig

El diumenge 12 de juny, l'Orquestra Britten del Conservatori de Música de Cervera va actuar al Teatre Armengol de Bellpuig, en un concert en què també van tocar el conjunt de vent i el conjunt de corda de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig.

Actuació de l'orquestra Britten al Teatre Armengol de Bellpuig.
Actuació de l'orquestra Britten al Teatre Armengol de Bellpuig.

DILLUNS 13 JUNY 2022

L'orquestra Britten està formada pels instrumentistes de corda més joves del centre -entre 3r de nivell elemental i 2n de grau professional- i dirigida per Jordi Armengol.
En el programa del passat diumenge oferiren la "Música pels reials focs d'artifici" de Händel, així com obres clàssiques de Mozart, Haydn i Pleyel, quatre obres de Bartòk i van cloure el concert amb la "Farandola de L'Arlesienne" de Bizet.

Sens dubte, una bona experiència per als alumnes, tant pel fet de tocar fora de Cervera com per la convivència que tingueren.

Per altra banda, aquest proper cap de setmana tindran lloc els concerts de final de curs del Conservatori.
El divendres, a les 20 hores i a l'Auditori Municipal, serà el torn de l'Orquestra Britten, la Banda Piccola i el grup de saxos.
El dissabte, a les 19 hores i també a l'Auditori Municipal, tindrà lloc el concert dels grups de guitarres i l'Orquestra Andreví.
I el diumenge, a les 12 del migdia i al Gran Teatre de la Passió, podreu escoltar els diferents grups de cant coral, Els Assossegats, la Banda, els grups de percussió i la ja tradicional entrega d'orles als alumnes que enguany han acabat els seus estudis de grau professional al centre.


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).