Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 2.300 infants i joves han gaudit de les activitats del Nadal Lúdic

La Regidoria de Joventut fa una valoració positiva d’aquesta nova edició del Nadal Lúdic a Cervera, que ha ofert una completa i variada programació d’activitats per a infants i joves del 22 de desembre al 4 de gener.

Parc de Nadal al pavelló polivalent.
Parc de Nadal al pavelló polivalent.

DIMARTS 09 GENER 2024

La iniciativa ha inclòs el ja tradicional Parc de Nadal, instal·lat al pavelló polivalent, que ha ofert un espai de joc i tallers diversos adreçats sobretot als més menuts, infants de 0 a 8 anys.
Ha estat obert del 27 al 30 de desembre i els dies 3 i 4 de gener, i durant aquestes sis jornades hi han passat més de 1.000 infants.

El Nadal Lúdic ha programat una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves en diversos espais de la ciutat.
Les propostes van tenir molt bona acollida i en molts casos es van omplir totes les places disponibles, com les dos sessions de paintball, algunes de l’escola de ràpel, els tallers de teatre organitzats per la Caserna i les representacions del passatge teatralitzat sobre el “Conte de Nadal”.
Les representacions, a càrrec d’alumnes de l’escola de teatre La Caserna, van ser una de les novetats d’aquest Nadal Lúdic. Van tenir lloc a la Casa Duran i Sanpere (Museu de Cervera) i van omplir tot l’aforament disponibles a les vuit sessions organitzades els dies 3 i 4 de gener.

Enguany es va repetir el muntatge de la pista d’obstacles gegant Crazy Jump Race, en dos dies diferents a la plaça Universitat, i va tornar a ser un èxit, amb molta participació dels infants.
També van tenir bona acollida altres activitats com les jornades de jocs de taula, organitzades conjuntament amb l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines; la zona recreativa amb màquines retro; l’espai de consoles; el joc d’escapada (scape room) “La mansió Van Grimer”; i la projecció de la pel·lícula “Mòmies”, cinema familiar en català.