Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millora en la senyalització de camins escolars a Cervera

La Paeria de Cervera ha repintat els passos de vianants de davant les escoles Josep Arques i les Savines, treballs que ha aprofitat per incorporar-hi una nova senyalització dels camins escolars segurs.

DILLUNS 22 FEBRER 2021

L’actuació, coordinada per les Regidories de Mobilitat i Educació, és una prova de nou marcatge indicatiu dels camins escolars segurs en passos de vianants. La intenció és continuar amb el manteniment i la millora de la senyalització d’aquests itineraris, que permeten als infants i joves estudiants desplaçar-se de casa seva als centres educatius i viceversa d’una manera sostenible, segura i còmoda.

La finalitat del projecte és que els infants i joves es desplacin a peu, en bicicleta o patinet de manera autònoma i segura.

 

Camins escolars segurs i sostenibles

Els camins escolars garanteixen uns desplaçaments més segurs, autònoms i agradables, implicant no només els infants, sinó també altres membres de la comunitat ciutadana com ara mares i pares, professorat, Administració pública i teixit comercial de Cervera.

Els camins escolars sorgeixen de la necessitat d’adaptar la ciutat a les necessitats dels infants. Es tracta d’adquirir una visió nova, una filosofia diferent de l’avaluació, la programació i la modificació de la ciutat. Per a l’Administració, en aquest cas la Paeria de Cervera, obrir la ciutat als infants significa enfrontar-se contínuament als seus problemes, drets i necessitats.