Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millores a les instal·lacions esportives municipals

La Regidoria d’Esports ha promogut diverses actuacions de millora, que es van executar la setmana passada, al Camp d’Esports i al pavelló poliesportiu municipal de Cervera.

La renovació de l'enllumenat al Camp d'Esports ha quedat completada.
La renovació de l'enllumenat al Camp d'Esports ha quedat completada.

DIMARTS 30 NOVEMBRE 2021

Al Camp d’Esports s’ha ampliat l’enllumenat amb la instal·lació de quatre nous projectors LED, que permeten assolir un nivell de llum òptim per a la disputa de les competicions.
Amb aquesta actuació queda completada la renovació de l’enllumenat, que es va iniciar l’any 2020 amb la retirada dels projectors existents i la seva substitució per projectors LED.

Una altra actuació ha estat la col·locació de sòcol al perímetre de tota la pista, al pavelló poliesportiu. Amb aquesta mesura es pretén evitar possibles filtracions i millorar la protecció de la pista.

Finalment, s’ha renovat la megafonia tant del pavelló poliesportiu com del Camp d’Esports. Els equips de so havien quedat obsolets i s’han canviat per aparells nous.

Aquestes tres millores han representat una inversió de més de 20.000 euros.


Segons la regidora d'Esports, Meritxell Ramon, "amb aquestes actuacions es van millorant els equipaments esportius municipals, fet que beneficia tant les entitats usuàries com el públic".