Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mòduls disponibles al CEI Cervera, que també lloga sales per a formació i presentacions

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera té dos mòduls de 60 m2 lliures amb tots els serveis disponibles per a persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat empresarial.

DIJOUS 28 GENER 2021

El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l’antiga Lear, on es van habilitar set mòduls de 60 m2 per a nous negocis. A més també compta amb un vuitè mòdul que es troba a l’històric edifici del Sindicat de Cervera.

L’objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aportin innovació, generin riquesa i ocupació al territori. La gestió de l’equipament i l’assessorament empresarial va a càrrec de la Paeria de Cervera.

En aquests moments estan ocupats cinc mòduls i n’hi ha dos de disponibles. Les persones interessades podeu demanar informació del funcionament i els preus a cei@cerverapaeria.cat.Lloguer d’espais

El CEI Cervera, a més dels mòduls destinats a l’activitat empresarial, disposa d’una sala d’actes i altres espais útils per a sessions de formació, jornades, presentacions, reunions… que es poden llogar.

Tots aquests espais estan equipats amb mitjans audiovisuals i disposen de wi-fi gratuïta. Hi ha sales amb capacitat des de 3 fins a 25 persones, d’acord amb les mesures de distanciament vigents de prevenció de la Covid-19.

Enllaç al vídeo informatiu de les instal·lacions.

Informació del funcionament i els preus a cei@cerverapaeria.cat


Cervera, 28 de gener de 2021.