Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou alumnes del Conservatori de Cervera admesos per l’Acadèmia OJC

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida ha tornat a organitzar un dels seus projectes estrella: l'Acadèmia OJC, una important iniciativa pedagògica a través de la qual dona l'oportunitat a joves talents estudiants de música de compartir formació, actuacions i escenari amb músics professionals.

DIMECRES 01 DESEMBRE 2021

La convocatòria d'alumnes estava destinada als estudiants dels darrers cursos de Grau Professional o que l'hagin acabat recentment, vinculats a les Terres de Lleida.
L'objectiu és facilitar l'aproximació i el contacte amb una orquestra professional a tots aquells que estan assolint ja un bon nivell i que es plantegen la música d'una manera seriosa i rigorosa o, fins i tot, com una possible opció professional futura.

I després de les proves de selecció, vuit alumnes del Conservatori de Música de Cervera han estat admesos. Albert Piñol -clarinet-, Joan Maria Añé i Denis Grosu -contrabaix-, Beth Rius -viola-, Alba Bonet, Julià Baró, Cristina Floruc i Álvaro Sánchez -violí- i Júlia Bonet -violoncel- tindran ara diverses jornades d'assajos al costat dels membres de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.
El resultat d'aquest treball es podrà escoltar el dia 30 de gener a Balaguer i el 6 de febrer a l'Auditori Enric Granados de Lleida.

S'hi interpretarà la primera simfonia de Mahler en un concert que dirigirà el director titular, Alfons Reverté. Sens dubte serà tot un privilegi tenir aquesta oportunitat per poder créixer i madurar al costat de músics professionals.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).