Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portes obertes als centres educatius de Cervera

Durant el mes de març s’obre el període de preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria per al curs 2021-2022.

DIJOUS 04 MARÇ 2021

Enguany, en compliment de les restriccions i mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19, les preinscripcions es faran de forma telemàtica. Només en casos puntuals, en què les famílies sol·licitants no puguin fer el tràmit en línia, es permetrà fer la inscripció presencialment. Per fer-ho caldrà demanar cita prèvia al centre que hagin escollit com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (Paeria de Cervera).


Segon cicle d’educació infantil i educació primària

Les preinscripcions a l’Escola Jaume Balmes, l’Escola Mn. Josep Arques i l’Escola Les Savines s’hauran de formalitzar del 15 al 24 de març a través d’una d’aquestes dues vies:

-       Per via telemàtica, a través del portal web preinscripció.gencat.cat.
-       Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, podran lliurar les seves sol·licituds de forma presencial concertant cita prèvia amb el centre que hagin escollit com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (Paeria de Cervera) al 676 05 39 84.

Pel que fa a les jornades de portes obertes, enguany les dates seran les següents:

Per a més informació podeu consultar els webs dels centres educatius, trucar al telèfon 676 05 39 84 (OME Cervera), enviar un correu electrònic a l’adreça educacio@cerverapaeria.cat o visitar el web preinscripció.gencat.cat.


Educació secundària obligatòria

En el cas de l’educació secundària obligatòria per l’Institut Antoni Torroja i l’Institut La Segarra, s’hauran de formalitzar del 17 al 24 de març a través d’una d’aquestes dues vies:

-       Per via telemàtica, a través del portal web preinscripció.gencat.cat.
-       Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, podran lliurar les seves sol·licituds de forma presencial concertant cita prèvia amb el centre que hagin escollit com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (Paeria de Cervera) al 676 05 39 84.

Pel que fa a les jornades de portes obertes, enguany les dates seran les següents:

  • Institut La Segarra: dijous 11 de març: webinar per a les famílies de 1r. Explicació del projecte de centre i vídeo per ensenyar el centre.
    Els dies 16 i 17 de març: visites al centre amb grups de 10 persones amb cita prèvia. Cada 30' a partir de les 18.30 h fins a les 20 h. Per més informació https://www.inslasegarra.cat/ o al 973 530 554.
  • Institut Antoni Torroja: Dilluns 15 de març vindrem a casa teva i després t’esperem a la nostra: el curtmetratge. Per més informació https://web.insatorroja.cat/ o 973 531 450.

Per a més informació podeu consultar els webs dels centres educatius, trucar al telèfon 676 05 39 84, enviar un correu electrònic a l’adreça educacio@cerverapaeria.cat o visitar el web preinscripció.gencat.cat.

 

Primer cicle d’educació infantil

Finalment, en el cas del primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) les preinscripcions a la Llar d’infants Arrel i a l’Escola Bressol La Baldufa es duran a terme del 10 al 21 de maig. Pròximament es facilitarà més informació.

 

Cervera, 2 de març de 2021.