Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció als centres educatius de Cervera

El dilluns 15 de març s’obre el període de preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i educació primària, i el dimecres 17 per a educació secundària obligatòria, per al curs 2021-2022.

DIVENDRES 12 MARÇ 2021

Enguany, en compliment de les restriccions i mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19, les preinscripcions es faran de forma telemàtica. Només en casos puntuals, en què les famílies sol·licitants no puguin fer el tràmit en línia, es permetrà fer la inscripció presencialment. Per fer-ho caldrà demanar cita prèvia al centre que hagin escollit com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (Paeria de Cervera).


Segon cicle d’educació infantil i educació primària

Les preinscripcions a l’Escola Jaume Balmes, l’Escola Mn. Josep Arques i l’Escola Les Savines s’hauran de formalitzar del 15 al 24 de març a través d’una d’aquestes dues vies:

-       Per via telemàtica, a través del portal web preinscripció.gencat.cat.

-       Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, podran lliurar les seves sol·licituds de forma presencial concertant cita prèvia amb el centre que hagin escollit com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (Paeria de Cervera) al 676 05 39 84.


Educació secundària obligatòria

En el cas de l’educació secundària obligatòria per l’Institut Antoni Torroja i l’Institut La Segarra, s’hauran de formalitzar del 17 al 24 de març a través d’una d’aquestes dues vies:

-       Per via telemàtica, a través del portal web preinscripció.gencat.cat.

-       Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, podran lliurar les seves sol·licituds de forma presencial concertant cita prèvia amb el centre que hagin escollit com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (Paeria de Cervera) al 676 05 39 84.


Primer cicle d’educació infantil

Finalment, en el cas del primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) les preinscripcions a la Llar d’infants Arrel i a l’Escola Bressol La Baldufa es duran a terme del 10 al 21 de maig. Pròximament es facilitarà més informació.


Cervera, 12 de març de 2021.