Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de la campanya "Compra i descobreix Catalunya"

El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, va assistir, en representació de la Paeria de Cervera, a la presentació oficial de la campanya "Compra i descobreix Catalunya". L'acte va tenir lloc el dijous 9 de juny a l'Espai Francesca Bonnemaison, a Barcelona.

Presentació oficial de la campanya "Compra i descobreix Catalunya".
Presentació oficial de la campanya "Compra i descobreix Catalunya".

DILLUNS 13 JUNY 2022

A la roda de premsa de presentació hi van prendre part regidors i alcaldes de diversos municipis participants a la campanya, així com representants de la Diputació de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida.  

La 12a campanya “Compra i descobreix Catalunya” està organitzada per la Xarxa de Barris Antic amb Projectes en 33 municipis del país, entre els quals Cervera, amb l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme de proximitat.


“Compra i descobreix Catalunya”

Durant el mes de juny, les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya, que estaran senyalitzades amb el cartell de la dotzena edició, podran participar en el sorteig de premis per visitar els 33 municipis organitzadors. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de lentorn natural, tastos, nits dhotel, participar en festes i fires locals, entre altres. 

Per participar-hi, els compradors i les compradores hauran d’omplir una butlleta de paper amb les dades personals per participar en el sorteig. Enguany, com a novetat, es posa en marxa una butlleta digital, que afavorirà la reducció del consum de paper i amb la qual s’espera augmentar la participació de la gent més jove. El funcionament és molt senzill, ja que els i les participants només han d’omplir un formulari amb les dades personals, a través del portal web participa.xarxabarris.cat, i adjuntar-hi una fotografia del tiquet de compra, que servirà per validar la correcta participació. 

Al juliol es farà el sorteig de les 34 experiències per a dues persones (33 per als clients i una per als comerciants), en cadascun dels 33 municipis organitzadors, que es podran gaudir fins al març de 2023, segons la data especificada per cada municipi. Tots els premis, característiques i dates es poden consultar al web de la Xarxa de Barris.
 

Cervera oferirà una rebuda a les persones guanyadores al Centre d’Acollida Turística, on visualitzaran el documental sobre el Naixement de la Generalitat; una visita guiada a la ciutat, un dinar per a dos persones i un lot de producte.
 

Els municipis participants a la demarcació de Barcelona són: Argentona, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Torelló i Vilanova del Camí; a la de Girona: Besalú; a la de Lleida: Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Pont de Suert, Juneda, les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre i Tremp; i a la de Tarragona: el Vendrell, Falset, la Sénia, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona. Les poblacions del Pont de Suert, la Sénia i Montblanc són les incorporacions d’enguany.