Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Professionals de l’Atenció Primària de Cervera guanyen el primer premi Albert Ramos de salut comunitària

El projecte “Salut Mental i Joves”, del CAP de Cervera, ha guanyat el primer premi Albert Ramos de salut comunitària, convocat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i dotat amb 1.000 euros.

Lliurament del premi als professionals de l’Atenció Primària de Cervera.
Lliurament del premi als professionals de l’Atenció Primària de Cervera.

DIVENDRES 11 NOVEMBRE 2022

El premi es va lliurar dijous 10 de novembre a Reus, dins de la jornada de salut de la Xarxa AUPA.

Els guanyadors del premi són: Sara Ribera (CAP Cervera), Francesc Casadesús (ASPCAT Lleida), Arseni López (Paeria de Cervera), Àngels Molló (CAP Tàrrega), Maria Pilar Martínez (CAP Cervera), Marta Vilalta (CAP Cervera), Carme Grau (CAP Cervera), Andrei Nanu (CAP Cervera) i Raquel París (CAP Cervera).

L’Agencia de Salut Publica de Catalunya en col·laboració amb la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), l’Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària (AIFICC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) a través del grup Atenció Primària Orientada a la Comunitat-APOC i la Xarxa AUPA, convoca aquests premis amb l’objectiu de promoure la salut comunitària en l’àmbit de l’Atenció Primària i recordar la figura del metge Albert Ramos.

 

Projecte “Salut Mental i Joves”

L’any 2017 es va crear un grup motor per començar a fer un estudi quantitatiu i qualitatiu sobre la salut de la població de Cervera. El grup està format per representants d’Atenció Primària de l’ICS, de l’ASPCAT i de les Regidories de Salut i Joventut de la Paeria.

El projecte comunitari “Salut Mental i Joves” és un dinàmic, continu en el temps i en constant evolució. El valor més important és que s’ha aconseguit tenir un espai comú de trobada i diàleg de tots els i les agents que treballen amb la salut mental i els joves per poder revisar les demandes de cada moment i establir noves necessitats i línies de treball.