Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quatre projectes musicals cerverins, nominats als Premis Clavé 2020

Els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya han fet pública la llista de nominacions de l’edició 2020, en la qual ha estat escollits quatre projectes musicals de Cervera: la cantata “L’Espill Encantat”, en la categoria de millor espectacle en directe; la cançó “Tot anirà bé”, com a millor producció en vídeo; les “Caramelles 2.0”, en la categoria de caramelles (en vídeo o en directe); i la Coral infantil Nova Cervera, per la trajectòria en motiu dels 50 anys de l’entitat.

DIMECRES 10 FEBRER 2021

La cantata “L’Espill Encantat” i el vídeo musical “Tot anirà bé” són dos iniciatives del Conservatori Municipal de Cervera. Segons la directora, Estefania Balcells, “haver aconseguit aquestes nominacions és una gran satisfacció”.

Les altres dos nominacions són per a la Coral Infantil Nova Cervera, per les "Caramelles 2.0", cantades des de casa per raó de la situació sanitària; i a la Trajectòria coral, pels 50 anys de l’entitat i el projecte de celebració d’aquest aniversari.

Per la coral infantil, “estem molt contentes i contents de figurar entre els nominats als Premis Clavé 2020, felicitat que compartim amb la resta d'agrupacions corals, persones i projectes nominats, i especialment amb totes les persones -cantaires, directores i famílies- que formen actualment o han format part de la nostra associació al llarg de la seva història”.

Des de la Paeria de Cervera felicitem el Conservatori i la Coral infantil Nova Cervera per haver assolit aquestes nominacions. Són un reconeixement a la seva tasca musical i la capacitat d’adaptar-se a la situació actual, amb projectes innovadors i de qualitat.

 

Premis Clavé

La Federació de Cors de Clavé i el Moviment Coral Català organitzen i atorguen anualment els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya, nascuts el 2019 per iniciativa de la Federació de Cors de Clavé amb l’objectiu de difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral. Els premis, amb vocació nacional i transversal, són de nominació popular i els atorga un jurat format per diversos professionals vinculats al món coral. També s’atorga el Premi del Públic a la Millor Producció / Espectacle, resultat d’una votació popular.
El premis reten homenatge al músic, poeta i polític Josep Anselm Clavé (Barcelona, 1824-1874).

Davant la impossibilitat de celebrar una gala presencial, el lliurament dels Premis serà a les xarxes, amb un acte que es podrà seguir al canal de YouTube del MCC el dissabte 6 de juny a les 18 hores.


Cervera, 10 de febrer de 2021.