Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ramon Augé visita l’empresa Europerfil

El regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme, Ramon Augé, continua amb la ronda de visites a les empreses del municipi per conèixer de primera mà les seves necessitats. En aquesta ocasió ha anat a la fàbrica d’Europerfil.

DIMECRES 05 OCTUBRE 2022

Allà s’ha reunit amb el director industrial, Josep M. Gual, que li ha explicat el funcionament de l’empresa i les seves necessitats.

Algunes de les dificultats amb les quals es troba Europerfil són la falta de personal tècnic qualificat en enginyeria química i mecànica, i que Cervera no disposa de suficients tallers auxiliars per treballar amb l’empresa. També ha remarcat que caldria millorar el manteniment de la rotonda que hi ha a l’accés a la fàbrica. Ramon Augé ha pres nota d’aquesta petició i des de la Paeria es treballarà per millorar-ho.


Europerfil 

És una empresa del grup ArcelorMittal que es dedica a la fabricació de perfils, panells sandvitx d’acer i solucions constructives innovadores de tancament metàl·lic de qualsevol tipus d’edifici.

Subministren el seu producte a tot el món: Ferrari World a Doha, Torre Agbar, pavelló Barris Nord, Sincotró Alba, centres comercials, naus, pavellons, habitatges... 

Fundada a Rubí, es van instal·lar al polígon industrial de Cervera l’any 1992. Després de dos ampliacions (els anys 1998 i 2007), avui dia disposa d'unes instal·lacions de 30.000 m², on la companyia inverteix permanentment perquè els mitjans productius siguin els més avançats del sector.

Té una plantilla d’entre 60 i 70 treballadors.