Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ramon Augé visita la destil·leria Gin House Fontana

El regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme, Ramon Augé, continua amb la ronda de visites a les empreses del municipi per conèixer de primera mà les seves necessitats. En aquesta ocasió ha anat a Gin House Fontana, que elabora destil·lats prèmium amb la marca Port of Dragons.

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2022

Allà s’ha reunit amb el seu propietari, el mestre destil·lador Òscar Tamayo, que li ha explicat el funcionament de l’empresa i les seves necessitats. 

La principal dificultat amb la qual es troba és la pujada dels preus dels subministraments i de les matèries primeres, que li han fet pujar els costos d’elaboració dels destil·lats.

Com a part positiva destaca la ubicació i les bones comunicacions de Cervera.

 

Destil·leria Gin House Fontana 

És una empresa dedicada a l'elaboració artesanal de destil·lats, seguint els processos de destil·lació tradicional en alambins de coure, i amb matèries primeres naturals de màxima qualitat de la nostra terra (botànics, fruits, flors, llavors, etc.). 

Amb la marca Port of Dragons, elabora ginebra, vodka, whisky i rom. Distribueix aquests productes a establiments especialitzats i al sector de la restauració, i exporta a diversos països. 

És l’única destil·leria artesanal de la demarcació de Lleida.