Aquest cap de setmana, dos dels jugadors mini del club, Laia Vila i Eric Cañal, van desplaçar-se a Balaguer per jugar a la trobada de seleccions mini de primer any, amb la selecció territorial de Lleida.

Laia Vila, amb la selecció de Lleida.

DIMARTS 01 JUNY 2021

En competició, poques victòries aquest cap de setmana.
El premini masculí perdia a Lleida davant el Força Lleida per 72-22 davant un equip molt superior.
Victòria del premini femení a casa davant el CN Tàrrega per 29-15 en un bon partit de les cerverines amb bona intensitat, llàstima de la falta d'encert a cistella.

Els dos equips mini van perdre els seus partits: el masculí davant el CB Pardinyes per 36-86 a casa seva i el femení a Balaguer davant el Balaguer grana per 55-4.
L'infantil femení perdia a Artesa de Segre davant el CengArtesa per 47-31, durant la primera mitja part del partit hi va haver una molt bona defensa deixant el rival a només quatre punts, a la segona part no es va poder mantenir la intensitat defensiva i en atac es van perdre moltes pilotes, tot i així es va lluitar el partit fins al final.

El cadet masculí va guanyar el seu partit a casa davant el CB Pardinyes vermell per 62-56. Tot i el bon inici de partit, amb un parcial d'11-0, el matx es va igualar en el segon quart i a partir d'aquell moment hi va haver constants alts i baixos en el marcador. Només uns millors minuts finals dels locals amb un bon esforç defensiu van fer que la victòria es quedés a casa.

Empat a 53 en el partit de tornada contra el Torrefarrera B del júnior femení, un partit irregular en el qual es va saber jugar amb el marcador els últims minuts de partit. Atès que era una eliminatòria i el Cervera havia guanyar de cinc punts al Torrefarrera en el partit d'anada, és l'equip de casa qui es queda amb l'eliminatòria.

El Sènior masculí verd va perdre el seu partit davant el CN Tàrrega a casa per 47-51.

Informació i imatge aportat pel Club Bàsquet Cervera.