Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al FF Cervera Segarra se li escapen dos punts molt importants després d’empatar a casa

Les jugadores del FFCS van disputar el passat dissabte el seu darrere partit de l'any rebent a casa l'equip barceloní del CET 10 FS A, amb el qual van empatar a 3 gols.

DIMECRES 22 DESEMBRE 2021

El FFCS va rebre a casa l'equip barceloní del CET 10, equip amb el qual no s'havien enfrontat mai, i que es trobava a només dos punts per sobre de les cerverines. Així doncs, era una gran oportunitat per escalar diverses posicions de la taula.

El partit va començar amb una dinàmica molt similar a l'anterior, en què les cerverines els va costar saber trobar la bona estructura defensiva i van haver de fer front a diverses transicions ofensives que gràcies a les aturades de
Bianca o a la falta de definició no van acabar en gols en contra.

Pel que fa a l'atac, les de Cervera els va costar saber aprofitar els espais entre línies i les passades en profunditat a l'espai, ja que la defensa barcelonina es trobava molt avançada. No va ser fins a finals de la primera part que es va estrenar el marcador. Quan faltaven dos minuts per al descans, una jugada d'estratègia de córner va acabar en gol a favor per les liles després que Ari encertés en una passada interior pel primer pal.

Seguidament, després d'aquest gol, en una nova situació ofensiva dins de l'àrea en què es va pressionar a la primera línia, Glòria va saber robar una pilota d'una defensora i ella mateixa va ser l'encarregada de col·locar-la per superar la portera i donar així un més tranquil·litzador 2-0 al marcador. A la tornada de la segona part, però, el partit va tornar a igualar-se després que, ja al primer minut, una pèrdua de pilota en una passada errònia entre les jugadores liles, va acabar en un contraatac que les barcelonines van saber aprofitar molt bé amb un xut ras prop de l'àrea de Bianca.

Així doncs, amb un 2-1 a favor, les cerverines van intentar fer-se amb la possessió de la pilota i els següents minuts van mostrar més efectivitat en les construccions de jugades i una millor pressió ofensiva en els atacs. No va ser fins quan falten set minuts pel final que el marcador es va tornar a moure. En una passada a Glòria que es trobava en situació de pivot, aquesta va saber girar-se molt bé sobre la defensora i quedar-se sola davant la portera la qual no va poder parar l'ajustat xut de la cerverina. Amb dos gols de diferència a favor, les de Cervera van haver de fer front a un CET 10 que va apostar per treure portera jugadora.

Dos minuts més tard, en una errada de pressió defensiva de les locals, la portera jugadora visitant va saber trobar un espai en una passada diagonal que va ser ben aprofitada per una companya seva la qual es trobava al segon pal i només va haver d'acompanyar la pilota per marcar. Així doncs, encara amb cinc minuts de joc, les noies del FFCS no van saber dominar les línies defensives i robar la pilota per tal d'aprofitar la porteria buida.

Quan només quedava un minut, un nou desajust defensiu en un atac de cinc, va ser ben aprofitat per les barcelonines i amb un xut força exterior van aconseguir l'empat a 3. Sense pràcticament marge de reacció, les de Cervera van intentar buscar la superioritat en un parell d'atacs de cinc, però no van disposar del temps suficient i sentenciaven així un empat molt dolorós després d'haver estat per davant del marcador en la majoria del matx.

Van jugar: Bianca, Idoia, Sistac, Maria, Èlia, Glòria, Yana, Ari i Sheila.

Ara es troben en desena posició a pocs punts de la zona mitjana alta. La competició es reprendrà el cap de setmana del 15 de gener.

Informació aportada per FF Cervera – Segarra.