Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Santa Maria s'omple de gom a gom amb els cants nadalencs de l'Agrupació Coral

Diumenge 18 de desembre l'església de Santa Maria es va omplir per acollir el tradicional Concert de Nadal de l'Agrupació Coral de Cervera, que després del parèntesi dels darrers anys va poder recuperar la seva total esplendor, en un acte conjunt de totes tres corals que en formen part: la Coral Infantil Nova Cervera, la Coral Ginesta i la Coral Lacetània, i els beneficis del qual anaven destinats a La Marató de TV3.

Concert de l'Agrupació Coral de Cervera (foto Josep M. Escudé).
Concert de l'Agrupació Coral de Cervera (foto Josep M. Escudé).

DIMECRES 21 DESEMBRE 2022

Des de fa una colla d'anys, les corals cerverines s'apleguen el diumenge anterior al dia de Nadal per celebrar i desitjar unes bones festes a tota la ciutadania a través de cant coral, en un concert que en aquesta ocasió va estar protagonitzat de forma especial per les nadales tradicionals, tant catalanes com d'arreu del món.

Enmig d’un nombrós públic que s'hi va aplegar amb la voluntat de gaudir del cant i, a l’ensems, col·laborar amb La Marató de TV3, el concert va permetre escoltar i gaudir de cadascun dels diferents grups corals en solitari, i també de tots els membres de l'Agrupació Coral alhora en la interpretació conjunta de la coneguda peça "Fum, fum, fum", en la seva versió harmonitzada per Ernest Cervera, que va cloure l'acte.

Finalment, remarcar que el concert va comptar amb la venda de diverses creacions nadalenques i dolços preparats pels cantaires (i les seves famílies) dels grups de Grans i Més Grans de la Coral Infantil, que enguany representaran l'entitat i el nostre territori i la nostra gent, a la trobada internacional "Europa Cantat Júnior" que tindrà lloc el proper estiu a la ciutat belga de Gent.

Salut i cant coral, tot unit en un mateix acte solidari. Visca el cant coral, l'Agrupació Coral de Cervera i també La Marató de TV3!

Bones festes a tothom, ben plenes de cançons!

 

Informació i imatge aportat per l'Agrupació Coral de Cervera.