Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sound de Secà, candidata als Premios Max 2023

La companyia cerverina es troba entre els candidats als XXVI Premios Max de les arts escèniques, amb el seu nou espectacle “+”, en la categoria “Millor espectacle de carrer”.

DIJOUS 26 GENER 2023

La llista de candidats es va publicar, dimecres 25 de gener, amb un total de 168 espectacles i 20 categories diferents, escollits entre 529 produccions presentades.

Sound de Secà comparteix categoria amb quatre companyies catalanes, quatre del País Basc, una de Granada, una de Galícia i una de Castelló. D’entre tots aquests espectacles es farà una posterior nominació, que encara no s’ha anunciat.

Els Premios Max, organitzats per la Fundació SGAE, reconeixen i premien la feina i la qualitat dels professionals i les produccions més destacades del moment, dins del món de les arts escèniques.

Sound de Secà van estrenar “+” a Fira Tàrrega en la última edició del passat setembre. Un espectacle que va ser molt concorregut, amb bona rebuda. Segons la companyia, “+” és un encreuament creatiu, participatiu i nocturn on es troben la percussió amb la dansa, la veu, el moviment i la poesia. És un ritual compartit, un lloc comú de l’espai públic, un punt de trobada de desconeguts. Un Sumar com a lluita comunitària i necessitat humana per celebrar les nostres diferències.


Informació i imatge aportat per Sound de Secà.