Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sound de Secà estrena el seu nou espectacle a Fira Tàrrega

La companyia cerverina de percussió estrena “+” a Fira Tàrrega, dijous 8 de setembre, a l’espai Reguer. És un nou espectacle de mitjà gran format que fusiona la música amb la dansa, la veu, el moviment i la poesia.

DIMARTS 06 SETEMBRE 2022

L'espectacle crea un ritual compartit i reivindica l’espai públic com un punt de trobada de desconeguts. Un encreuament creatiu, participatiu i nocturn.

Després d’Emoriô (2017) i Possê (2019), aquesta és la tercera vegada que Sound de Secà presenta espectacle a Fira Tàrrega, amb 6 actuacions gratuïtes i d’entrada lliure, durant tot el cap de setmana: dijous 8 (21:00h), divendres 9 (21:00h i 23:30h), dissabte 10 (21:00h i 23:30h) i diumenge 11 (21:00h).

“+” és un espectacle inclòs dins del programa de Suport a la Creació de Fira Tàrrega. Sound de Secà vol sumar com a necessitat humana i fer-ho comunitàriament per manifestar-nos contra totes les restes que impedeixen fer-ho. Amb la participació del públic, que estarà disposat a 360º, els intèrprets celebren les diferències i transmeten, a través d’un joc creatiu, conceptes de comunitat, vitalitat, esperança i complicitat.

Per primer cop la companyia puja un espectacle a dalt d’un escenari, en forma de creu, simbolitzant una cruïlla. S’hi sumen també les sonoritats electròniques, la sonorització dels instruments i la il·luminació.

El director artístic de “+” és Genís Farran, la direcció musical va a càrrec del músic i intèrpret de la companyia Robert Canela i la direcció coreogràfica i de moviment és de l’actriu i ballarina Maria Salarich.

Un espectacle promogut i finançat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Informació i imatge aportat per Sound de Secà.