Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers de suport i reforç educatiu a Cervera

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de Cervera ha entrat a formar part dels Plans de Millora de Necessitats educatives del Departament d'Educació aquest curs 2020-2021.

DIMARTS 09 MARÇ 2021

Entre les mesures que el PEE del municipi ha impulsat gràcies al finançament de la Generalitat es troben els tallers d'estudi assistit i suport escolar diversificat, una acció orientada a acompanyar infants i joves en l'adquisició de capacitats i competències, generant condicions d'igualtat d'oportunitats en els processos escolars i en els resultats acadèmics.

Aquest programa es va iniciar a finals de gener als centres educatius de primària i secundària de Cervera i s'allargarà fins a finals de curs. En total es realitzaran 19 tallers.

Hi participen les escoles Jaume Balmes, Mn Josep Arques i Les Savines, i els instituts Antoni Torroja i La Segarra.

En horari extraescolar, cada grup d’alumnes (grup bombolla) —un total de 120 alumnes— participa en un taller d'acompanyament personalitzat en l'adquisició de capacitats i competències de la mà de professionals educatius. El nombre màxim de participants en cada taller és de sis a vuit alumnes.

L'objectiu d'aquests tallers és poder acompanyar l'alumnat amb més necessitats socioeducatives en l'adquisició de les competències bàsiques de manera personalitzada en funció de les seves necessitats i interessos. 

Cervera, 9 de març de 2021.