Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Fira del Gran Boc, amb l’espai esgotat i més activitats que mai

La Fira del Gran Boc, amb 22 anys d’història, torna enguany amb més força que mai a l’Aquelarrre de Cervera. Al llarg del cap de setmana, els dies 27 i 28 d'agost, 85 parades ompliran els quatre espais, acompanyades d’un total de 23 activitats, que la consoliden com una fira de referència en l’àmbit esotèric.

Cartell de la Fira del Gran Boc 2022 (disseny: Neu Sociats).
Cartell de la Fira del Gran Boc 2022 (disseny: Neu Sociats).

DIVENDRES 29 JULIOL 2022

En aquest esdeveniment el visitant rebrà consells dels millors professionals de l’esoterisme, el tarot i la quiromància, a la vegada que també hi trobarà productes naturals, artesanals i tèxtils de proximitat i una àmplia oferta gastronòmica.

La Fira del Gran Boc s’obrirà, als patis de la Universitat de Cervera, el dissabte 27 d’agost, de 10 del matí a 2 del migdia, i de 5 de la tarda fins a les 2 de la matinada. Diumenge 28 estarà oberta de 5 de la tarda a 10 del vespre.

A part de les parades, oferirà conferències, música, espectacles i tallers. En aquests últims caldrà inscriure’s prèviament al punt d’informació, ja que tenen un aforament limitat a 15 persones.

Entre altres propostes, els visitants trobaran sessions de ioga, xerrades sobre grafologia, hipnosi, musicoteràpia o els somnis, espectacles d’animació infantil, tallers de globoflèxia, ceràmica, tallers de flors de Bach, una sessió que combina Txi-Kung i tarot o una meditació col·lectiva. També hi haurà concerts i la visita de Fadunito amb el seu espectacle “Babies”.

A més, la Fira ofereix dos espais gastronòmics amb foodtrucks, situats a la plaça Universitat i a la rambla Lluís Sanpere. Com a novetat d’enguany, dissabte a les 12 del migdia serà l’hora de fer el vermut i dinar a la plaça Universitat.

Des de l’organització es destaca que la Fira del Gran Boc s’ha convertit en un referent al territori i en una “cita que els paradistes ja tenen al seu calendari”.