Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Treballat empat del FF Cervera Segarra davant un rival directe

En la cinquena jornada de Lliga, les noies del FFCS van visitar, dissabte 30 d'octubre, la pista barcelonina del Magic Sants Futsal, on van obtenir un empat (3-3) contra un rival directe.

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2021

L’equip local es trobava empatat a punts amb les cerverines, de manera que era un partit important per tal d’avançar posicions a la taula.

El partit va començar amb una dinàmica força similar a la dels anteriors partits, en què les de Cervera els costa definir una estructura sòlida i més si l’equip contrari opta per pressionar a la primera línia.
No va ser fins passats els primers cinc minuts que les de Cervera van començar a disposar de situacions clares d’atac i de bones transicions ofensives. Al minut set, van tenir lloc els dos primers gols del partit en què les locals van inaugurar el marcador després d’un xut ras que va passar entre defensores i va superar Idoia, que jugava com a portera a falta de Bianca. Al mateix minut, però, en un ràpid contraatac ben treballat, Sheila va ser l’encarregada de donar el primer gol a les liles amb un xut col·locat pel segon pal. Just a la meitat de la primera part, els dos equips van augmentar la intensitat i el joc va ser molt més ràpid disposant de diverses ocasions. A partir d’un contraatac per la banda dreta de les locals, la jugada va acabar en un gol per l’escaire del primer pal que donava el 2-1 a favor de les jugadores del Sants. Tot i el marcador en contra, les cerverines no van deixar de pressionar a la primera línia tot i ser pocs efectius i van seguir plantant cara amb bones combinacions entre línies. A falta de quatre minuts per al descans, una jugada prop de l’àrea rival, va fer arribar a la pilota a Glòria, que d’esquena a la porteria va sorprendre  la portera fent un xut amb el taló i encertant a porteria passant la pilota per sota les cames. Un minut més tard, després de l’acumulació de dues targetes grogues, l’àrbitre va decidir expulsar Glòria fent que el seu equip es trobés amb una jugadora més durant els dos minuts reglamentaris i amb un canvi menys per la resta del partit. Així doncs, es va arribar al descans amb un molt ajustat 2-2 que feia evident la possible victòria dels dos equips però amb un Cervera més desgastat físicament.
A la represa, transcorreguts els quatre primers minuts, una situació d’atac de les locals no va ser ben ajustada per les jugadores de Marc i després d’un conjunt de parets i talls entre línies, el Magic Sants va anotar el seu tercer gol del partit posant les coses més difícils a les de Cervera. Amb una defensa a la mitja pista, les segarrenques no van perdre la intensitat ni l’actitud i seguien disposant de diverses ocasions de perill. Un minut més tard del tercer gol, una jugada d’estratègia de banda va ser molt ben llegida i després d’una passada profunda al segon pal, Sheila només va haver d’acompanyar la pilota i recuperar així l’empat al marcador. A falta de 12 minuts pel final, els dos equips no van ser capaços d’anotar cap més gol tot i jugar de cinc en els últims minuts de partit.

Després d’aquest treballat partit, les de Cervera rebran a casa dissabte el cuer de la taula, en què hauran d’aprofitar per sumar punts.

Van jugar: Idoia, Glòria, Maria, Sheila, Yana, Èlia i Ari.

Informació aportada pel FF Cervera Segarra.