Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Turisme de Cervera va rebre les persones premiades en la campanya “Compra i guanya”

El passat cap de setmana van visitar Cervera les persones que van obtenir premis de la Xarxa de Barris, en la campanya “Compra i guanya” de l’any 2020.

Rebuda a l'oficina de turisme.
Rebuda a l'oficina de turisme.

DIMARTS 18 MAIG 2021

La trobada va començar a l’oficina de turisme, on la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Mercè Carulla, els va donar la benvinguda i els va fer entrega d’un lot de productes de proximitat, obsequi de la Diputació de Lleida.

El premi era per a dues persones i consistia en una visita a l’espai temàtic del  CAT i visualització de l’audiovisual que explica el naixement de la Generalitat de Catalunya  a la ciutat de Cervera; la visita teatralitzada a l’edifici de la Universitat, i un dinar en un dels restaurants de la ciutat. 

Aprofitant que aquest cap de setmana era el Dia internacional dels museus, també van gaudir de la vista al Museu de Cervera i a l’exposició  “I'M 93”, dedicada als germans Marc i Alex  Márquez.

Els visitants provenien de diferents municipis de Catalunya per gaudir del premi que els va tocar en la campanya “Compra i guanya” de la Xarxa de Barris, a la qual està adherida la Paeria de Cervera.

La campanya és una iniciativa per fomentar el comerç de proximitat a les viles i ciutats que formen part de la Xarxa de barris. Les persones afortunades guanyen experiències turístiques als municipis catalans participants a la campanya