Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TV3 emet el concert inaugural del 10è Festival Pasqua

TV3 programa l’emissió del concert de l’Orquestra de Cambra Catalana i el Jove Projecte Orquestral diumenge 24 de gener, a les 10.15 hores.

DIVENDRES 22 GENER 2021

Després de l’èxit de les emissions per streaming dels concerts programats en la desena edició del Festival de Pasqua, ara també es podrà veure el concert inaugural per TV3.

L’emissió tindrà lloc aquest diumenge 24 de gener, a les 10.15 hores, en el marc del programa “Diumenge concert” on la televisió pública catalana vol donar espai a la música clàssica del nostre país.

El concert inaugural del Festival de Pasqua del 2020 va anar a càrrec de l’Orquestra de Cambra Catalana i el Jove Projecte Orquestral –que compta amb el suport del Taller de Músics-, en una producció que també volia commemorar el centenari del naixement de l’Orquestra Pau Casals. Ambdues formacions van ser dirigides pel director artístic del Festival, Josep Maria Sauret, amb col·laboració de diferents solistes i el suport de la Fundació Pau Casals.

Justament, TV3 dedica un cicle a la figura d’aquest gran compositor i intèrpret i, també emetrà el diumenge vinent, 31 de gener, el concert “La Integral de Sardanes de Pau Casals”, que va oferir la Cobla de Cambra de Catalunya en el marc del Festival de Pasqua.

El Festival de Pasqua de l’any passat es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia i finalment es va celebrar durant el mes de novembre i sense públic. Els concerts van ser emesos en directe i de forma gratuïta en streaming i també a través de Lleida TV assolint xifres molt altes de visualitzacions i d’audiència global.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és cada any un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que s’hi fa.

Cervera, 22 de gener de 2021.