Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un “diàleg entre art i literatura” obre la Festiuada

La xerrada "Menjar patates al caliu amb Rembrandt", a càrrec de l'arquitecte expert en art Miquel del Pozo, va obrir amb èxit el Cicle d'activitats "Festiuada, moments d'art i marinada" de Cervera.

DIJOUS 23 JULIOL 2020

L'acte va tenir lloc dimecres 22 de juliol, en un dels patis interiors de la Universitat. Organitzat per la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera, forma part també de la iniciativa #ObrimFinestres, amb la qual la biblioteca promou espais de reflexió fora de l'equipament, al pati de la Universitat.

Miquel del Pozo va oferir una conferència en què va fer viure la literatura i la pintura amb una mirada ampla i oberta, i a la vegada, íntima i interior.

L’acte, que va ser seguit amb gran interès per gairebé un centenar de persones, va tenir lloc respectant totes les mesures sanitàries i de distanciament social vigents.

 

“Festiuada, moments d’art i marinada”

L’Àrea de Promoció Econòmica, Turisme, Cultura i Festes de la Paeria de Cervera organitza la “Festiuada”, un programa de més de 40 activitats de petit format en diversos espais de la ciutat, la majoria a càrrec de grups, companyies i entitats locals.

El projecte neix amb la finalitat de donar suport i promoure els grups locals i comarcals, tots ells d’un gran nivell artístic, i activar la vida festiva, cultural i econòmica de Cervera. Aposta per la cultura i el turisme com a sectors clau per a la reactivació econòmica del municipi.


Cervera, 23 de juliol del 2020.