Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Valoració molt positiva de la Setmana de la Mobilitat a Cervera

La Paeria de Cervera es va adherir a la Setmana Europea de la Mobilitat i va coordinar una programació d’activitats, entre els dies 13 i 22 de setembre, amb la col·laboració del CAP i d’entitats esportives locals com el Centre Excursionista de la Segarra, la Penya Ciclista de Cervera i el CEM Cervera.

La primera activitat fou la Marxa Nòrdica, organitzada pel CAP i el Centre Excursionista.
La primera activitat fou la Marxa Nòrdica, organitzada pel CAP i el Centre Excursionista.

DIVENDRES 24 SETEMBRE 2021

Es van organitzar una desena d’activitats, que van tenir molt bona acollida i una gran participació, i es va assolir l’objectiu de conscienciar la població d’avançar cap a una mobilitat més sostenible, saludable i segura.    

El dimecres 22, com a acte central, es va promoure el “Dia sense cotxes a les escoles”. L’activitat, que va tenir la col·laboració dels centres educatius, va promoure el desplaçament sostenible, ja sigui a peu, en bicicleta o patinet.
La jornada va cloure, a la plaça del Sindicat, amb l’espectacle “Contes i cançons”, de la companyia País de Xauxa. Les famílies van gaudir d’una tarda de contes i cançons, amb la vida saludable, la música i la imaginació com a fils conductors.

El regidor de Mobilitat i Civisme, Jordi Pons, vol "agrair la bona acollida i la gran participació a totes les activitats i també a totes les entitats que l’han fet possible". Des de la Paeria de Cervera “assumim el compromís de promocionar hàbits saludables i implementar mesures per transformar la societat amb l’objectiu d’utilitzar menys els vehicles motoritzats i desplaçar-se amb mitjans sostenibles i saludables”.