Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2021. La mirada de gènere

Mostra de produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic en general que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, totes sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. Alhora, la mostra també pretén il·lustrar com en les últimes dècades l’audiovisual ha penetrat en l’etnografia i vol posar de relleu com la recerca etnològica s’ha servit de l’audiovisual per documentar i explicar allò que ha investigat. Enguany dedicat al cinema amb perspectiva de gènere.
  • 11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2021. La mirada de gènere
  • 2021-07-01T22:00:00+02:00
  • 2021-07-01T23:00:00+02:00
  • Mostra de produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic en general que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, totes sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. Alhora, la mostra també pretén il·lustrar com en les últimes dècades l’audiovisual ha penetrat en l’etnografia i vol posar de relleu com la recerca etnològica s’ha servit de l’audiovisual per documentar i explicar allò que ha investigat. Enguany dedicat al cinema amb perspectiva de gènere.

Per aquest dijous hem programant

ROMPIENDO LA TRADICIÓN / AURRERA EGIN BADUGU

Les dones del poble d’Hondarribia al País Basc, lluiten pel dret a sortir a l’Alarde de les festes del seu poble. La tradició d’un Alarde exclusivament masculí xoca amb els drets de les dones i des de la companyia de lAlarde Jaizkibel proposen canvis. El documental és una eina per fer arribar el tema a les institucions i garantir la igualtat i els drets humans a Hondarribia.

L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat i cal reserva prèvia a: reserva@museudecervera.cat

ROMPIENDO LA TRADICIÓN / AURRERA EGIN BADUGU
ROMPIENDO LA TRADICIÓN / AURRERA EGIN BADUGU
Terrassa Casa Museu Duran i Sanpere

Document Actions