Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2021. La mirada de gènere

Mostra de produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic en general que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, totes sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. Alhora, la mostra també pretén il·lustrar com en les últimes dècades l’audiovisual ha penetrat en l’etnografia i vol posar de relleu com la recerca etnològica s’ha servit de l’audiovisual per documentar i explicar allò que ha investigat. Enguany dedicada al cinema amb perspectiva de gènere.
  • 11a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2021. La mirada de gènere
  • 2021-07-29T22:00:00+02:00
  • 2021-07-29T23:30:00+02:00
  • Mostra de produccions audiovisuals relacionades amb la recerca i el patrimoni etnològic en general que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, totes sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. Alhora, la mostra també pretén il·lustrar com en les últimes dècades l’audiovisual ha penetrat en l’etnografia i vol posar de relleu com la recerca etnològica s’ha servit de l’audiovisual per documentar i explicar allò que ha investigat. Enguany dedicada al cinema amb perspectiva de gènere.

Per aquest dijous hem programat

WOMEN & WATER ( LA MUJER Y EL AGUA)

La dona és la principal recol·lectora d’aigua en moltes parts del món. Així doncs la dona es converteix en la responsable de la salut de la família, deixa d’estar escolaritzada a curta edat, i és una de les principals víctimes davant la manca d’aquest recurs natural. El documental reflexa els vincles de dones de la Índia amb l’aigua, i fa un paral·lelisme entre els cicles de la vida i els cicles de l’aigua, analitza no tan sols els binomi dona-aigua sinó que també planteja una de les preguntes que ens fem amb més freqüència: davant la falta d’aigua, qui té dret a ella? 

Hi haurà servei de bar

Places limitades, cal reserva prèvia

Terrassa Casa Museu Duran i Sanpere

Document Actions