Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de Joan Dausà - Ho tenim tot

Concert amb col·laboració al XLI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CERVERA, que tindrà lloc a Cervera del 16 al 24 de juliol

Ho tenim tot és el quart àlbum d’estudi del cantautor santfeliuenc Joan Dausà i és molt Joan Dausà. Es tracta d’una nova immersió en el seu imaginari plenament reconeixible, en el qual l’emoció i l’optimisme es donen la mà, aquest cop amb més cançons lluminoses i plenes d’èpica que prometen uns directes d’alt voltatge. El seu caràcter reflexiu i alegre traspua a cadascun dels onze temes, que esdevenen una sortida d’emergència després de l’època fosca de la pandèmia. I encara un darrer clam: ho tenim tot per ser feliços, una plantofada d’aire fresc que dona la perspectiva dels anys, dels quals Dausà no s’escapa en aquest disc, en què es prova a si mateix amb dos temes en castellà. Ho tenim tot.

Entrades a la venda a partir de dimecres, 4 de maig i fins dimecres, 20 de juliol per un preu de 25 € ( més despeses de gestió) . Els dies 21 i 22 de juliol el preu de les entrades és de 28 €.

VENDA D'ENTRADES AQUI 

Joan Dausà
Joan Dausà
Pati de la Universitat de Cervera

Document Actions