Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Representació teatral "Els Jugadors" de Pau Miró

A càrrec de l'Associació Cultural la Famiglia.

Lloc: Casal de Cervera.
Organitza: Paeria de Cervera i Associació Cultura la Famiglia.
Preu: 10€

Els jugadors és una comèdia àcida sobre quatre personatges que ni tan sols tenen nom, només una dedicació i algunes addiccions. Un barber, un actor, un enterramorts i un professor que tenen el costum de trobar-se a casa d'aquest últim per fer la partida. Les circumstàncies actuals fan que aquestes partides s'endarrereixin i comencin tard, de manera que els personatges troben petits moments per explicar les seves coses els uns als altres, tot i que mai es produeix una escena de psicodrama col·lectiu. Els quatre han experimentat alguna mena de fracàs i esperen alguna cosa que els tregui de la rutina, el tedi o la desesperació, malgrat que cap d'ells fa res perquè aquest canvi es produeixi.
Les partides són el refugi de les frustracions d'aquests personatges, però també el lloc on es dona sortida a les petites satisfaccions que encara poden assolir. Tot haurà de canviar quan els dos personatges que habitualment sostenen aquesta curiosa família, veuen minvada la seva capacitat fins a trobar-se tots plegats en un carreró sense sortida, que necessita una solució aparentment inabastable. En poc més d'una hora, aquests personatges sense futur i al voltant d'aquella edat en la que és molt difícil trobar feina, porten la seva pròpia vida cap el precipici amb els seus actes fruit de l'addicció, el temperament o la mateixa sort. Fins que…


LA FAMIGLIA és una associació dedicada a les arts representatives. Recitals, obres de teatre, opera o espectacles com l’Aquelarre de Cervera, La Passió Medieval o l’espectacle inaugural de la Capitalitat Cultural Catalana, formen part de la producció realitzada en els darrers anys d’activitat continuada.

Els Jugadors de Pau Miró, és una nova proposta de teatre que volem representar prop de l’espectador, en llocs reduïts i unes mínimes necessitats escèniques que la fan assequible a molts gestors culturals.


Fitxa tècnica:
Barber: Jaume Carbonell.
Actor: Pep Clota.
Enterramorts: Toni Ortiz.
Professor: Ramon Subias.

Il·luminació i so: Josep M. Vilaltella.
Direcció: Pep Oriol.

Casal de Cervera
  • Quan 18/09/2022 de 19:00 a 21:00
  • On Casal de Cervera
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions