Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Cervera - juliol/agost 2021

JUNTS PER CERVERA ENTRA AL GOVERN DE LA PAERIA DE CERVERA 2021-2023

DIMARTS 09 NOVEMBRE 2021

Vista la situació de bloqueig en el Consistori de Cervera, els grups municipals d’ERC-AM, Junts per Cervera i CUP Amunt hem arribat a un acord per assegurar la governança de la Paeria de Cervera.

La situació política actual del Consistori podia perjudicar el desenvolupament normal de la institució i, molt especialment, el municipi i la necessària recuperació econòmica i social de la crisi produïda per la pandèmia de la Covid-19.

Aquest acord va incloure l’aprovació del pressupost de la Paeria per a l’actual anualitat 2021, a partir de la base de la proposta presentada al Ple del març passat s’han introduït modificacions consensuades entre les tres formacions polítiques.

L’acord també preveu l’entrada al govern municipal dels regidors del grup de Junts, que conjuntament als d’ERC i CUP, conformem un ampli govern municipal per afrontar les necessitats del municipi durant aquests dos propers anys.

Des de Junts per Cervera ens comprometem, com sempre, a treballar pel municipi. La nostra vocació de servei a la ciutadania ens va dur a presentar-nos a les eleccions municipals del 2019, la mateixa vocació ens va dur a assumir el posterior pacte de govern i l’honor de representar al municipi pel nostre cap de llista Ramon Augé com a paer en cap. La mateixa vocació ens ha dut a realitzar una oposició responsable, fugint d’actituds negatives, després de la incomprensible fugida dels regidors del grup del SIF de l’equip de govern just a l’iniciar-se la pandèmia. Des del primer moment que la COVID va arribar a la nostra realitat Junts per Cervera va apostar per conformar un ampli govern municipal amb la incorporació del màxim nombre de grups municipals per fer front a aquest gran repte.

Les mateixes ganes de treballar pel municipi ens porten a entrar al Govern amb aquest corresponent pacte, assumint la 1a i la 4a tinències d’alcaldia. Junts per Cervera, al costat de tot l’Equip de Govern, ens posem a disposició de la ciutadania del municipi per a tots els assumptes que es puguin treballar des del municipi i com a pont des de les altres administracions.

Reiterem aquesta disposició des de les nostres responsabilitats dins de l’Equip de Govern, amb les Regidories d’Urbanisme, Promoció Econòmica, Escola de Música i Conservatori, Polítiques Digitals, Atenció Ciutadana i Comunicació, Turisme, Serveis Municipals i Protecció Civil.