Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Cervera - setembre/octubre 2021

DIMARTS 09 NOVEMBRE 2021

Encarem la fi de l’estiu i l’inici de la tardor. En termes de l’activitat de la Paeria de Cervera: acabar les vacances de bona part del personal; fer balanç de les activitats d’aquest estiu, especialment l’Aquelarre en les condicions especials imposades per la Covid19; iniciar la nostra Festa Major, amb la corresponent Isagoge, que dona punt i final a les festes majors del nostre entorn, tant de les poblacions properes com dels nostres barris; i encarar el proper curs polític 2021-2022.

Des de Junts per Cervera durant aquest estiu hem iniciat una nova etapa formant part de l’actual Equip de Govern de la Paeria. Entre les realitzacions impulsades des de les Àrees en les quals tenim la representació política hi trobem: actuació en diferents carrers amb la seva neteja i la retirada d'arbres que suposaven perill tant per a vehicles com per a vianants, a part de causar molèsties de salubritat; millora de la connexió a Internet del CEI; actuacions de promoció turística com el segell Ignasià, en col·laboració amb els establiments hostalers i de restauració; ampliació de l’oferta de rutes guiades, dirigides tant a cerverins com a turistes amb l’objectiu que s’enduguin un tast de la ciutat i que tornin a visitar-la i a gaudir tant del seu patrimoni històric com de l’oferta gastronòmica; per cert, a través del Cupó de l’ONCE es va difondre la imatge de Cervera per tota la Península; inici del procediment per al condicionament de diversos trams de vorera a la zona de l’avinguda del Mil·lenari; estem treballant en la senyalització turística i industrial; en la Ruta de la Vall del Sió, així com en la millora de la principal artèria del polígon industrial...

Junts aposta clarament per tirar endavant  una Cervera moderna, atractiva i millorada per tal que en gaudeixin els seus habitants. Estem treballant colze a colze amb la resta de l'Equip de Govern per la millora de la vida dels ciutadans de Cervera amb l’impuls en inversió que realitzarem des de la Paeria els propers mesos. El compromís de tot el Govern cerverí és encarar aquestes obres d’urbanisme, mobilitat, patrimoni, cultura, esport, promoció econòmica, noves tecnologies, turisme... per a la millora del municipi.

A part dels fons propis i de les subvencions obtingudes per la Paeria, com 1,5% cultural per a Sant Domènec, el POUSC per a la zona dels semàfors, el LEADER per a la Farinera, la subvenció de la Diputació per a la Casa de l’Esport, estem amatents a les possibilitats de col·laboració institucional que s’obriran amb els Fons Europeus Next-Generation.

Només ens resta desitjar-vos una gran Festa Major, encara que amb les necessàries mesures anti-Covid19. Per desgràcia, no ens hem tret de sobre l’actual pandèmia i les notícies positives del nombre de vacunats es contraresten amb les successives variants del virus i les corresponents onades d’afectació. Per tant, desitjar-vos diversió, retrobaments familiars i d’amistats, però també molta salut!