Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CUP - juliol agost 2022

UN BRINDIS!

DIMARTS 29 NOVEMBRE 2022

Sembla que mica en mica anem deixant enrere dos anys que han estat molt complicats per a tothom, durs, plens d’incerteses i a vegades amb hostilitats, tant dins com fora de la Paeria, i que malgrat tot, havent-nos d’afrontar a moltes contradiccions i dubtes davant la novetat d’organitzar actes en pandèmia, sempre hem tingut la convicció que havíem de posar-hi imaginació i treballar per seguir celebrant festes adaptades a la situació sanitària, ja que per molt que alguns es resisteixin a entendre-ho, les festes són motor cultural, econòmic i social.

Ara, per fi, olorem un estiu que, si res no canvia, serà molt semblant al que gairebé ja no recordem del 2019. El bon temps, els dies llargs i les nits curtes, les tardes de piscina, els beures a la fresca o les revetlles a la plaça ens brinden l’oportunitat de deixar enrere més de dos anys de grisor, on les institucions i la participació popular han hagut d’adaptar la cultura festiva a una situació molt complicada.

Davant nostre tenim un parell de mesos per gaudir del poble, trepitjar el carrer, omplir les places. En definitiva, participar de tot allò que el poble ens ofereix. Perquè si una cosa té Cervera és gent organitzada i incansable que setmana rere setmana omple d’activitat aquest tros de la Segarra: festivals de música, revetlles populars, carnavals d’estiu i aigua de Sant Magí, concerts, correfocs, fires i batucades. Tornem a sortir al carrer, a omplir-lo de gresca, per celebrar i per compartir. Tornem a omplir places i carrers de vida!

Molt bon estiu a tothom!

 

No renunciarem a les il·lusions
Creixerem, i serem flors per la revolució
Com el recompte d'aquells dies
Com un preludi dels nous anys
Tornarem a brindar per la vida.

(“Tornarem a brindar per la vida” - Cesk Freixas)