Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Cervera - gener febrer 2022

BON ANY 2022. SALUT I PROSPERITAT

DIMECRES 30 MARÇ 2022

Quant surti la publicació d’aquesta revista Paeria ja haurem encarat l’any 2022. Des de Junts per Cervera us desitgem un magnífic any després de les complicacions dels darrers anys a causa de la pandèmia.  Quan redactem aquest escrit estem enmig de les festes nadalenques, i amb la COVID fent estralls a Cervera i a bona part del món... Lamentem que aquest any tampoc hem tingut unes festes nadalenques i un Cap d’Any normal. 

Durant tot el 2021 des de la Paeria i des de les entitats cerverines s’han anat recuperant les diverses activitats que acostumen a omplir el nostre municipi de festa, cultura, turisme, esbarjo... tan necessàries després del confinament estricte del 2020, però sempre seguint les obligacions i recomanacions sanitàries. Es fa difícil per les administracions, per les entitats, per les empreses, pels comerços, per la restauració i també per les famílies. Veiem trencats els plans d’un dia per l’altre, segons la famosa corba de la R, els casos positius i els corresponent confinaments al nostre voltant... Però en tots aquests nivells de la vida, s’ha de superar la situació i prendre la millor decisió en cada moment.

També les traves burocràtiques fan alentir els projectes de les administracions i dels privats. Hem de seguir treballant en la simplificació administrativa a tots els nivells.
Junts per Cervera a la Paeria afrontem aquest 2022 amb el pressupost aprovat i tota la maquinària política, administrativa i tècnica a punt per poder desenvolupar els projectes de ciutat: urbanístics, turístics, de manteniment, de promoció econòmica, socials, culturals, festius, educatius, de seguretat, de mobilitat, mediambientals, esportius, de joventut...

Esperem que puguem vèncer la lluita amb la COVID i ens permeti avançar, tant a la Paeria com a les entitats, empreses, establiments...  de Cervera en els projectes plantejats per fer del nostre municipi un millor espai per viure.

Les darreres paraules d’aquest escrit les dediquem, com no, a tot el personal sanitari, que pateix les conseqüències de la COVID i ens cuida a la resta de la població: Moltes gràcies des de Junts per Cervera, com sempre, per la vostra tasca!