Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC Cervera - desembre 2023

Plantar i collir

DIMECRES 21 FEBRER 2024

Des del juny passat, Cervera compta amb un nou govern, format per PSC i Junts.

L’anterior govern va engegar diferents projectes que no va poder materialitzar durant el seu mandat. Tots es van plantejar per millorar Cervera. Tanmateix, PSC i Junts estan treballant prescindint de qualsevol procediment de relleu. No solament això, sinó que de forma reiterada ens responsabilitzen, sense motiu, dels entrebancs que troba en la gestió del dia a dia municipal.

Malgrat aquesta forma poc elegant d’actuar, sembla que no volen deixar erms alguns dels camps que el nostre govern va plantar, adobar i regar. Ens agradaria que la collita fos difosa esmentant el seu origen. Per això fem públic els nostres projectes que es materialitzaran, esperem, en breu: nova gespa artificial al camp d’esports, adequació de Sant Domènec com a centre sociocultural, renovació de l’enllumenat públic buscant eficiència energètica, estabilització del personal de la Paeria, obres de reforma del Museu, contractació del servei de jardineria urbana, projecte cruïlla dels semàfors, instal·lació fotovoltaica a edificis municipals, ampliació del cementiri...

Sembla que altres projectes es quedaran sense collir. Per exemple, els derivats del procés de pressupostos participatius. PSC i Junts han retirat les partides destinades al passeig de l’Estació i a jocs infantils per als parcs públics. Per ells han estat prioritàries les promeses a fer en els primers 100 dies de govern que les inversions decidides per la població.

Anirem veient per on passen la dalla.