Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Cervera - desembre 2023

DIMECRES 21 FEBRER 2024

Després de les eleccions municipals al maig, la constitució del consistori al juny i la incorporació de Junts per Cervera a l’equip de govern de la Paeria fruit del pacte assolit per permetre la governabilitat de Cervera durant l’actual legislatura 2023-2027, ens adrecem a la ciutadania de Cervera en aquesta primera edició de la revista Paeria de la legislatura.

Com sempre, hem prioritzat la governabilitat de Cervera i continuar posar-nos completament al servei de la ciutadania del nostre municipi. Fruit del pacte a l’equip de govern ens fem càrrec de la 1a i la 3a tinences d’alcaldia, amb la coordinació de les àrees de La Digitalització i L’Economia que Treballem per Cervera i d’Una Democràcia Cerverina Reforçada, i amb la responsabilitat de les regidories d’Hisenda, Turisme, Salut, Medi Rural, Subministraments i Serveis, Benestar Social, Protecció Civil, Museu, Biblioteca, Cultura, Conservatori i Escola de Música, Esports i Igualtat.

Per tant, molta feina a seguir fent i amb moltes ganes de fer-la per part dels tres paers de Junts per Cervera durant aquesta legislatura: Ramon Augé, Judit Guim i Xavier Gras. Com no pot ser d’altra manera, ens posem al servei de tots els ciutadans del municipi, tant de la ciutat com dels nostres pobles, especialment en les matèries que es tramiten per part de les regidories que encapçalem, però també per a qualsevol altra demanda que ens vulgueu fer arribar.