Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junts per Cervera - gener febrer 2023

Junts per Cervera us desitja un Feliç Any 2023

DIVENDRES 10 FEBRER 2023

Iniciàvem un nou any, el 2023, a les 0 hores a la plaça Major, amb un ensurt perquè no se sentien les campanes... però celebrant-ho amb l’ajut de la megafonia que algú va portar... ens desitjàvem tots plegat bon any i felicitat per a aquest 2023. Aquests desitjos, que tinguem els cerverins i cerverines un feliç 2023, avui us els expressem des d’aquesta publicació. Alhora, aquesta col·laboració publicoprivada a la cerverina, entre la Paeria, les entitats i els voluntaris en els diversos actes que es duen a terme al municipi, podríem dir que és l’ADN cerverí, on no arriben les administracions hi arriba la societat civil, i on les entitats i persones del municipi no hi arriben hi intentem d’arribar des de la Paeria.

Aquest 2023 hauria de representar deixar enrere tots els efectes de la maleïda Covid i també poder superar el sotrac econòmic i social que ens està atacant amb l’actual situació d’inflació i gran fluctuació de mercats, especialment energètic i de matèries primeres. També hem de deixar l’any de gran sequera i gelades tardanes, que ens han dut males collites i un estat molt preocupant dels pantans des d’on ens subministrem d’aigua potable. I, també, des de Junts desitgem que s’acabi per fi la guerra d’Ucraïna i tots els conflictes armats del món.

A l’àmbit municipal, aquest 2023 és any electoral. El 28 de maig es faran les eleccions municipals i podreu escollir entre tots els grups polítics que ens presentarem. És el final de la legislatura, que com acostuma a passar a Cervera ha sigut políticament convulsa. Però, sobretot, és el final de la legislatura de la Covid, dels seus efectes, de la seva gestió i de la recuperació, més poc a poc del que voldríem. La propera legislatura començarà amb un paper en blanc, creiem que serà la legislatura del mil·lenari de Cervera, que ha de representar un nou impuls per al municipi, per a la ciutat i per als pobles. Podem tornar a posar Cervera al mapa; podem superar els 10.000 habitants censats; s’ha de millorar l’atractiu industrial, comercial, turístic, agrari, el patrimoni monumental i artístic; s’ha d’invertir molt en habitatge, tant privat com públic, tant nou com rehabilitat; s’ha de continuar millorant els serveis del municipi i fer de Cervera una ciutat cada vegada més agradable per viure.

Ja farem les anàlisis d’aquesta legislatura, ja farem les propostes electorals per a la propera, avui sobretot us volem desitjar un feliç i millor 2023, especialment a totes les persones que passeu un mal moment, per la feina, per malaltia...

Feliç 2023 per a tot Cervera!