Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PSC Cervera - desembre 2023

Ni fer ni deixar fer

DIMECRES 21 FEBRER 2024

Enfrontant-nos als obstacles d'una oposició que ha passat quatre anys en una mena de letargia legislativa, SIF i Esquerra Republicana semblen més preocupats per entorpir cada pas cap a la progressió que a aportar solucions de futur constructives. 

Durant el seu mandat anterior, ERC va deixar una herència d'ineficiència i ara, en comptes de corregir aquesta narrativa, es dediquen a una croada constant de bloqueig i fins i tot d’amenaces de denúncies a administracions superiors sense fonamentació. Tanmateix, SIF ha deixat una legislatura de bloqueig i inestabilitat política, mai millor dit, per pujar la seva agressivitat uns quants graus més. Tenen la tendència de confondre els polítics amb tècnics i no se sap si és fruit d’un desconeixement de les ciències polítiques o d'una desconeixença de la política municipal.

De nou, la seva retòrica de bloqueig no només interromp el flux de treball de la Paeria, sent-ne ells conscients, sinó que també reflecteix una manca de compromís amb les necessitats reals del nostre municipi. És imperatiu transcendir aquesta dinàmica de confrontació i centrar-se en una governança més col·laborativa que prioritzi els interessos dels ciutadans; mai ens cansarem d’estendre la mà i oferir diàlegs constructius.

Malgrat els esforços per ampliar i garantir la transparència i la responsabilitat, afrontar aquesta oposició implacable requereix un enfocament decidit per superar els desafiaments i assegurar un futur més progressista, productiu i cooperatiu per als ciutadans i ciutadanes que servim.