Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Desembre 2023 - Jan Pomés

DIMECRES 21 FEBRER 2024

Amb distinció i amb un esperit il·lusionat, estimades veïnes i veïns, us dono una càlida salutació des de les renovades pàgines de la revista La Paeria.  

Com a paer en cap de Cervera, és amb gran satisfacció que comparteixo amb vosaltres les primeres paraules que donen veu a una nova etapa per al nostre estimat municipi. 

En aquesta renovada edició, vull capturar l'elegància que caracteritza la nostra ciutat mentre abracem un camí decididament progressista i de rendició de comptes amb la nostra ciutadania. Cada frase serà un reflex de la nostra determinació compartida de marcar la diferència i millorar la vida de la ciutadania de Cervera. 

Entre les següents pàgines es destaquen les principals accions emprades durant aquests últims sis mesos, amb un enfocament especial en les renovades i innovadores activitats de Nadal. A través d'aquesta revista volem compartir amb vosaltres les iniciatives que han estat implementades per millorar el nostre municipi. 

En aquest relat, cada mot serà com una pinzellada que pinta el retrat d'un municipi en evolució. Amb una mirada cap al futur, exploraré com les accions del present són la base d'aquesta nova etapa, una etapa que abraça el canvi amb esperança i progressisme.

El Nadal d’enguany serà el nucli d'aquestes pàgines. Amb un toc innovador s’exposen les activitats i els programes que s'implementaran durant aquest període nadalenc, tenint com a objectiu aconseguir un Nadal cerverí dignificat, vibrant i ple de veïns i veïnes de les ciutats i pobles de la nostra àrea d’influència i més enllà. 

Amb vora 300 paraules, aquesta benvinguda no només és un resum sinòptic, sinó un testimoni de la feina i la dedicació que hem posat en aquesta nova etapa. Convido cada ciutadà i ciutadana a embarcar-se en aquest viatge, on Cervera es presenta com una ciutat elegant, progressista, compromesa amb un futur que treballa per millorar dia darrere dia la vida i comoditat de tota la seva ciutadania vingui d’on vingui.

Bones festes de Nadal.