Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Pons i Marimon

Regidor d'Hisenda; Mobilitat i Civisme. Grup polític: CUP-Amunt

DIMECRES 17 MARÇ 2021

Va néixer a Lleida, el 4 de desembre de 1972. Va estudiar primària al col·legi Jaume Balmes i batxillerat a l'institut Antoni Torroja de Cervera.

Des de l'any 1999 treballa de comercial en una empresa del sector metal·lúrgic de Cervera.

Va estudiar Ciències Empresarials a Lleida i Administració i Direcció d'Empreses a Barcelona.

Forma part de l'Assemblea Local de la Candidatura d'Unitat Popular de Cervera, i és militant de la CUP d'àmbit nacional.

Actualment és membre del grup polític municipal Candidatura d'Unitat Popular de Cervera -CUP (CUP), juntament amb Mireia Brandon Trepat.

Va ser regidor de l'oposició en l'anterior legislatura per la CUP-PA (2015-2019).

Des de ben jove ha participat activament en diferents entitats, concretament en l'àmbit de l'educació en el lleure, a l'Agrupament escolta i guia Coll de les Savines i a la demarcació Lleida/Solsona/Urgell de Minyons Escoltes i Guies.

En l'àmbit de la cultura popular ha format part de la Colla de diables de Cervera Carranquers i de la Confraria de l'Àliga de Cervera.

Actualment és soci de diverses associacions, entre elles la Penya Blaugrana de Cervera i rodalies, el Centre Excursionista de la Segarra, l'Associació per a la Igualtat la Segarrenca, el Centre Obrer Instructiu d'Unió Republicana, els Antics-Amics Escoltes i Guies i Òmnium Cultural.

Contacte: jpons@cerverapaeria.cat

Retribucions: 12.412 euros anuals (33% de la jornada).Document Actions