Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ricard Vicente i Martínez

Regidor d'Educació i de Seguretat. Grup polític: ERC-MES-AM

DIMECRES 17 MARÇ 2021

Va néixer a Cervera el 1973. Viu amb la seva parella i els seus dos fills.

És tècnic de Laboratori de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, coordinador de Prevenció de Riscos Laborals i membre del Grup d’investigació INSPIRES, del Claustre de la Universitat de Lleida, com a representant del Personal d’Administració i Serveis (PAS-L), del Consell de Govern de la Universitat de Lleida i del Comitè d’Empresa (SAC) en representació al PAS_L.

És formador de cursos de formació en prevenció de riscos laborals (PRL)

És membre de l’Associació de veïns, amics i amigues del barri de Sant Cristòfol i Sant Antoni de Cervera, soci del Centre Excursionista de la Segarra i del Club de Bàsquet Cervera. És membre del Ball de Diables de Cervera Carranquers.

És membre del grup polític municipal Esquerra Republicana de Catalunya -Moviment d’Esquerres-Acord municipal (ERC-MES-AM), juntament amb Meritxell Ramon Rius, Joan Santacana Vélez i Mercè Carulla Castells.

Va ser paer de la Paeria de Cervera 2011-2015 (PSC-PM) i 2017-2019 (MES),  vicepresident segon del Consell Comarcal de la Segarra 2017-2019 (MES) i conseller d’Hisenda, Transparència i Noves Tecnologies del Consell Comarcal de la Segarra 2017-2019 (MES).

Contacte: rvicente@cerverapaeria.cat

Retribucions: 12.412 euros anuals (33% de la jornada).Document Actions