Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

La Regidoria de Mobilitat i Civisme coordina una programació d’activitats, entre els dies 13 i 22 de setembre, en motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que aquest any té com a temàtica la “mobilitat sostenible, saludable i segura”.

DIVENDRES 17 SETEMBRE 2021

S’ha preparat una setmana plena d’activitats, amb la col·laboració de diferents entitats i institucions del municipi. Destaquen les caminades organitzades pel Centre Excursionista i el Centre d’Atenció Primària, la hivernal infantil de la Penya Ciclista, o les classes dirigides d’activitats esportives amb les monitores i monitors de la piscina coberta (CEM Cervera).

Com a acte central de la Setmana de la Mobilitat es farà el Dia sense cotxes, el dimecres 22, amb l’objectiu de conscienciar que moltes de les nostres activitats diàries les podem realitzar d’una manera sostenible, ja sigui a peu o amb vehicles sense motor. És per això que s’iniciarà una campanya amb el compromís i la col·laboració dels centres educatius, potenciant el desplaçament als col·legis de manera sostenible. El mateix dia 22, a la tarda, tindrà lloc un espectacle infantil amb la companyia País de Xauxa, on la quitxalla podrà viure una tarda de contes i cançons, gaudint de la vida saludable, de la música i la imaginació.

Tots els actes són oberts a tothom, amb aforament limitat i inscripció prèvia a la pàgina web de la Paeria (www.cerverapaeria.cat), complint amb les restriccions vigents de prevenció de la Codid19 dictades pel Procicat.

Segons el regidor de Mobilitat i Civisme, Jordi Pons, “assumim el compromís de promocionar hàbits saludables i implementar mesures per transformar la societat amb l’objectiu d’utilitzar menys els vehicles motoritzats i desplaçar-se amb mitjans sostenibles i saludables”.